facebook_pixel

Medicijndispenser CareBox

Home/Medicijndispenser CareBox
Medicijndispenser CareBox 2017-11-24T05:58:17+00:00

Medicijndispenser
CareBox

De automatische dispenser stelt verzorgers in staat de medicatie-inname van hun patiënten bij te houden. De juiste medicijnen op het juiste moment.

Automatische Medicijndispenser CareBox

€229.95 In winkelwagen

De automatische medicijndispenser beschikt over 28 medicatiepatronen. Met de app op uw smartphone kunt u maximaal 6 doses per dag inplannen. Hiermee wordt medicatie alleen op geprogrammeerde tijden verstrekt, waardoor het risico op een overdosis wordt verminderd.

Standaard meegeleverd:
1 x Automatische Medicijndispenser
1 x Care Hub

freeshipping Gratis verzending
30daystrial Uitgebreide basisdienst
30daygarantee 30 dagen proberen
1yearwarranty 2 jaar garantie

Medicijndispenser service

  • Voorkom fouten met medicatie
  • Automatische monitoring via app
  • Alarmfunctie bij vergeten medicatie
  • Programmeerbare planning tot 6 doses per dag
  • Creëert automatisch een medicatie-inname rapportage
  • Met beveiligingsslot om misbruik en ongevallen te voorkomen
  • Inclusief reismodus. De pilcartridges volgen een geprogrammeerd schema, zelfs als uw dispenser offline is en geen verbinding heeft met het internet, zodat u herinneringen kunt blijven ontvangen als u reist.

Omschrijving

De automatische medicatie dispenser beschikt over 28 medicatiepatronen. Met de app op uw smartphone kunt u maximaal 6 doses per dag inplannen. Hiermee wordt medicatie alleen op geprogrammeerde tijden verstrekt, waardoor het risico op een overdosis wordt verminderd. Het systeem zorgt ook voor waarschuwingsnotificaties aan u en andere geautoriseerde gebruikers als er een dosis wordt gemist of moet worden ingenomen. Er kan een camera aan het systeem worden toegevoegd om medicatie-inname te detecteren en te verifiëren.

Medicijndispenser

Mobiele
alarmering

Care24 verandert uw mobiele telefoon in een valalarm, paniekknop en GPS Tracker

Wanneer de Care24 app een val detecteert, of de paniekknop wordt geactiveerd, zult u en eventueel geautoriseerde contacten direct een waarschuwing ontvangen. Door de ingebouwde GPS Tracker is eenvoudig de locatie te bepalen en kunt u direct ondersteuning bieden.

Medicijndispenser

De Home8care app maakt het gemakkelijk voor u of andere verzorgers om doseringsschema’s in te plannen en de medicatie-inname van uw dierbare oudere te controleren.

Zorgverlener thuiszorg

Postoperatieve thuiszorg

Inname van supplementen

Ontworpen voor postoperatieve patiënten en mensen die lijden aan een chronische ziekte, geheugenverlies, dementie of de ziekte van Alzheimer.

Zorgverlener thuiszorg

Postoperatieve thuiszorg

Inname van supplementen

Kan ook de inname van vitaminen en supplementen bijhouden.

Zorgverlener thuiszorg

Postoperatieve thuiszorg

Inname van supplementen

Medicijndispenser

De automatische medicatiedispenser informeert de zorgbehoevende wanneer het tijd is om medicijnen in te nemen door middel van een audiowaarschuwing. Alle geautoriseerde gebruikers krijgen een melding op hun smartphone wanneer een dosis medicijnen niet wordt ingenomen.

De medicatie dispenser heeft 28 medicatie cartridges. Met de home8care app kunt u maximaal 6 doses per dag inplannen. De dispenser beschikt verder over een afsluitbare en beveiligde behuizing en verstrekt alleen medicijnen op geprogrammeerde tijden, waardoor het risico op een overdosis en medicijnmisbruik wordt verminderd.

Loading...